Algemeen

Kennismaken met GOUD in Zuid-Holland

Zestigduizend kranten, tientallen verkiezingsposters, duizenden kaarten met daarop ‘Jij bent GOUD’, ontelbare gesprekjes op straat, het campagneteam van GOUD laat heel Zuid-Holland kennismaken met de nieuwe politieke partij.

“We stropen de mouwen op en gaan ervoor!”, zegt Willem Bakx tegen zijn actieve en enthousiaste campagneteam. Willem is de gedreven lijsttrekker van GOUD bij de verkiezingen van Provinciale Staten in Zuid-Holland. Willem is trots op zijn team dat Lijst 14 onder de aandacht van zoveel mogelijk inwoners van Zuid-Holland wil brengen. “Ik krijg erg goede berichten over onze mooie verkiezingskrant”, zegt de voorman van GOUD Zuid-Holland. “Dit weekend riep er nog iemand tegen onze campaigners: ‘Hey, mag ik een krantje van jullie?’.”

Lees hier het verkiezingsprogramma van GOUD Zuid-Holland

GOUD op de kaart zetten

Zuid-Holland is voor deze verkiezingen de enige provincie waar GOUD meedoet. Er zijn kandidaten van GOUD verkiesbaar voor zowel Provinciale Staten als de waterschappen. “Iedereen van ons team vrijwilligers doet zijn of haar stinkende best om GOUD bekend te maken voor 15 maart”, vertelt Willem Bakx. “Ik kan nu al zeggen dat we iets goeds en moois op de kaart hebben gezet. De kranten vallen in heel veel brievenbussen in Zuid-Holland, we gaan straten, pleinen en markten op en we laten van ons horen in verkiezingsdebatten. We gaan voor GOUD en verdienen een positie in Provinciale Staten van Zuid-Holland!”

Lees verder onder de foto’s

Fris geluid

Volgens campagneleider Bernard Revet zijn mensen erg geïnteresseerd in het inhoudelijke geluid van GOUD en reageren ze positief op de aanwezigheid van GOUD in de Zuid-Hollandse straten. “Laatst zei iemand tegen mij: ‘Tof! Eindelijk weer een fris geluid dat níet polariseert’”, vertelt Bernard. “Iemand anders verklapte dat ze bij de Stemwijzer bij GOUD uitkwam en het daarom éxtra leuk vond ons tegen te komen.”

Lees hier de verkiezingskrant van GOUD Zuid-Holland online

Deel dit artikel via

Wilt u graag op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!