Algemeen

Openhartig gesprek over vallen en weer opstaan

Kamerlid Liane den Haan was een uur lang te gast bij BNR Nieuwsradio om met presentator Art Rooijakkers openhartig te praten over het thema ‘Vallen en opstaan’.

Radio- en televisiepresentator Art Rooijakkers was liefst tien maanden uit de running omdat hij stemproblemen had. Een zwarte periode voor Art. Hij besloot zijn radioprogramma The Big Five bij BNR Nieuwsradio een week lang te wijden aan het thema ‘Vallen en opstaan’, iets wat hem ook overkomen was.

Kersverse lijsttrekker

Voor de tweede aflevering nodigde Art Kamerlid Liane den Haan uit. Liane werd in 2021 als kersverse lijsttrekker geconfronteerd met onophoudelijk geruzie binnen 50PLUS. Ze kon er haar ambities en idealen voor senioren in Nederland niet verwezenlijken. Om die redenen besloot Liane onder eigen naam verder te gaan in de Tweede Kamer. De aanhoudende strijd met haar oude partij had grote gevolgen, op het politieke vlak maar vooral ook persoonlijk.

Zware tijd

Liane kreeg tijdens de hectische verkiezingscampagne daarnaast te maken met de moeilijke en zware tijd die haar jongste dochter doormaakte. Liane vertelt er openhartig over in de radio-uitzending met Art Rooijakkers.

Succesvol

Uiteindelijk werd ‘vallen’ ook ‘opstaan’. Liane is succesvol als Kamerlid, ze richtte een nieuwe partij op – GOUD – en met haar dochter gaat het gelukkig ook beter. Via deze link kunt u het gesprek van Liane en Art terugluisteren.

Naar de radio-uitzending

 

Deel dit artikel via

Wilt u graag op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!