Algemeen

Welkom bij GOUD: goed ouder worden in Nederland

Welkom op de website van GOUD Nederland! Een nieuwe politieke partij die zich inzet voor goed ouder worden voor iedereen. De politieke partij wordt in de Tweede Kamer vertegenwoordigd door Liane den Haan.

Gemiddeld zijn inwoners van Nederland 42 jaar oud. In 1975 was dat nog 33 jaar. Het aantal oudere inwoners neemt razendsnel toe. Het ontbreekt de landelijke politiek echter aan visie op de ouder wordende samenleving. Om die reden is GOUD Nederland opgericht.

Solidair

GOUD wil werken aan een samenleving waarin huidige en toekomstige generaties voor elkaar zorgen en solidair zijn met elkaar. Waarin iedereen gelijkwaardig is en tot op hoge leeftijd mee kan blijven doen. GOUD wil dat iedereen in Nederland goed ouder kan worden. “Kijk naar de huidige situatie; die is schrikbarend. Ontelbare AOW’ers staan in de kou, daarom is het tijd voor een nieuwe partij”, aldus Liane den Haan.

Constructief

De nieuwe politieke partij is met Liane vertegenwoordigd in de Tweede Kamer. De komende tijd zal GOUD zich verder over Nederland verspreiden en uitbreiden. Kenmerkend voor GOUD is dat de partij actief en constructief wil meedenken en samenwerken om haar doelstellingen op het gebied van inkomen, gezondheid en wonen te bereiken. “Politiek voor de bühne, daar houden we bij GOUD Nederland niet van”, zegt Liane stellig. “Net zomin als van stuurlui die aan de wal staan te schreeuwen hoe alles beter moet. GOUD richt zich op de inhoud, op werkbare plannen en constructieve oplossingen. Daarmee bereiken we het meest voor onze achterban!”

Deel dit artikel via

Wilt u graag op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!