De mensen achter GOUD

GOUD Nederland is een politieke partij die opkomt voor goed ouder worden in Nederland. Voor iedereen.

GOUD Nederland werkt aan de randvoorwaarden om in ons land goed oud te kunnen worden door actief mee te denken en samen te werken. Politiek voor de bühne, daar houden de mensen achter GOUD niet van. Net zomin als van stuurlui die aan de wal staan te schreeuwen hoe alles beter moet. GOUD richt zich op de inhoud, op werkbare plannen en constructieve oplossingen. Dit zijn de mensen die zich inzetten voor GOUD en voor goed ouder worden in Nederland.

Liane den Haan

Liane den Haan is Tweede Kamerlid voor GOUD Nederland. Als Kamerlid wil ze eraan bijdragen dat iedereen in Nederland goed ouder kan worden. “Dat begint voor mij bij goed wonen: een passende, fijne woning waar je je veilig voelt is het fundament van alles.”

Lees hier meer

Raymond Brood

Raymond Brood is bestuurslid van GOUD Nederland en fractieadviseur op het gebied van financiën en pensioenen. Raymond stond op plaats 2 van de kieslijst voor de Tweede Kamer, hij is bestuurder en ondernemer en hij heeft koken, de geschiedenis van de twintigste eeuw en reizen als hobby’s.

Lees hier meer

Willem Bakx

Willem Bakx uit Hillegom heeft leiding gegeven aan een multifunctionele zorgorganisatie in de eerste lijn. Willem is sterk geïnteresseerd in Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting in relatie tot zorg en servicegericht wonen. Hij is voorzitter van de partij GOUD Nederland.

Jaap Haasnoot

Jaap Haasnoot uit Katwijk studeerde sociale en organisatiepsychologie. Hij was actief als organisatieadviseur en interim verandermanager. Jaap is al vele jaren volksvertegenwoordiger in de gemeente. Hij biedt beleidsondersteuning aan de Tweede Kamerfractie op de terreinen SZW, I&W en J&V.

Noëlle Sanders

Noëlle Sanders uit Amersfoort is naast bestuurslid van GOUD Nederland ook fractievoorzitter en gemeenteraadslid van Beter Amersfoort. Noëlle heeft – niet alleen omdat ze makelaar is – een passie voor het thema wonen. Ze is ook heel geïnteresseerd in erfgoed en de Indische kwestie.

 

 

Deel dit artikel via

Wilt u graag op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!