Doe mee!

GOUD Nederland is een politieke partij die opkomt voor goed ouder worden in Nederland. Voor iedereen. Binnen GOUD werken wij samen aan een solidaire samenleving. Waarin huidige en toekomstige generaties voor elkaar zorgen en solidair zijn met elkaar. Waarin iedereen gelijkwaardig is en tot op hoge leeftijd mee kan blijven doen.

U kunt op diverse manieren meedoen met GOUD, bijvoorbeeld door onze nieuwsbrief te lezen of door lid te worden.

Nieuwsbrief lezen

Met onze digitale nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alles wat GOUD doet. De nieuwsbrief verschijnt wekelijks (op vrijdag, echter niet in de recessen van de Tweede Kamer) en is gratis. Klik hier om u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Lid worden

Voor 12 euro per jaar kunt u GOUD steunen. Voor slechts 1 euro per maand komt u ook voor uzelf en de belangen van ouderen op. Doe mee en word lid van GOUD Nederland. Klik hier om u aan te melden.

Doneren

Binnenkort kunt u eenvoudig een eenmalige donatie doen aan GOUD, waarmee u ons helpt om de randvoorwaarden te creëren voor goed ouder worden in Nederland. Via de digitale nieuwsbrief informeren we u hierover. Meld u hier aan voor de gratis nieuwsbrief.

Een gift doen

Wilt u een gift doen aan de politieke partij GOUD Nederland, dan kunt u met ons contact opnemen via info@goudnederland.nl. Giften tot € 4.500,- mogen anoniem verstrekt worden, van giften boven dat bedrag moeten volgens de wet naam en adres van de gever bekend zijn.

Deel dit artikel via

Wilt u graag op de hoogte blijven?
Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief!